Nieuws

We zijn steeds onderweg ...
Eventing

Beurs, party, event of verhuis – We move it!

Specialist verhuizingen is een fijn beroep. Je komt op de meest bijzondere plaatsen, ontmoet leuke mensen en je krijgt altijd wel wat nieuws achterin.

We helpen heel graag particulieren met hun trektocht naar een nieuwe thuis maar geregeld gaan we ook op pad met de professionele nomaden uit de beurs- en evenementen sector.

Bedrijven moeten zich soms internationaal profileren en waar doet u dat beter dan op een gespecialiseerde beurs waar u, uw potentiële klanten kunt overtuigen van uw kwaliteiten? Materiaal, uitrusting, beursmeubilair, promotiemateriaal… alles gaat op transport en wordt naar de beursvloer gebracht, en enkele dagen later weer ingeladen. Ook dat valt onder de noemer verhuizen.

Naast hard werk is er ook tijd voor ontspanning. Evenementen op locatie als promotiestunt of als exclusief feest staan geregeld op onze kalender.
Muziekinstallaties, verlichting, mobiele tribunes, catering- en kookinstallaties, feestmeubilair, food & drinks, wij brengen uw party waar u het wil. Kom de zon niet tot bij u, wij brengen u naar de zon.

In onze multifunctionele oplegger passen de vreemdste voorwerpen. Twee verdiepingen, mobiel dak en beweegbare bodem zorgen voor een veelheid aan configuraties waar uw kostbaar materiaal een veilig plaatsje vindt. Klik op de foto hieronder en zie meer.

Multifunctionele oplegger

 

Hebt u een beurs of een evenement op uw planning staan? Wij stellen graag onze expertise en ons netwerk ter beschikking om u daarbij te helpen. Neem zeker contact met ons, Wij helpen u graag.