Nieuws

We zijn steeds onderweg ...

Onze wensen voor een veilig en mobiel 2019

Jullie droom is onze zorg

Als het aan ons ligt dan wordt uw droom van de zon dit jaar werkelijkheid.

Een huisje in de geurige Provence, een stijlvolle villa in de heuvels van Toscane, een gezellige Casa aan de Spaanse kust of een authentieke Quinta in Portugal, wij gunnen het u van harte.

Ook dit jaar gaan we als transport- en verhuisbedrijf dagelijks op weg om uw goederen en huisraad veilig ter plaatse te brengen en om u te helpen, geven we nog enkele verhuistips om uw project te steunen.

  • Verhuisdozen zijn een investering maar de kosten wint u ruimschoots terug door het verhuisgemak. Gemakkelijk stapelen gaat sneller en bespaart ruimte en ook bij het uitladen vinden de dozen sneller hun weg naar de juiste kamer door een handige kleurenmarkering.
    Hierdoor bespaart u op personeelskosten en transportoppervlakte.
  • Wees selectief! Wat niet echt nodig is neemt u best niet meer mee. Wilt u toch geen afscheid nemen dan kunnen wij uw meubels bewaren in ons magazijn. Wilt u het later toch nog verhuizen, dan staat het al bij ons en kan het snel op transport naar u.
  • Zorg voor een goede toegang en voldoende parkeerplaats. In de meeste gemeentes is een plaatsreservatie voor verhuizing mogelijk.
    Een meubellift, een verhuiswagen en wat helpende handen nemen gauw 20 meter openbare weg in beslag. U oude en nieuwe buren zijn meteen ook op de hoogte van deze belangrijke gebeurtenis.

Uw droom is bij ons in veilige handen, sinds 1930 en ook in 2019, onze beste wensen.