Nieuws

We zijn steeds onderweg ...

Verlof is een beetje verhuizen

Waarom verhuis je naar de zon?

Meestal krijg je de smaak van een land te pakken nadat je er even bent geweest. Soms voor het werk maar meestal na een deugddoende vakantie.

Samen genieten in de zon, lekker relaxen, ontspannen en ontdekken. ’s Avonds komen de dromen opzetten, van hier je eigen stek in te richten, om er te komen wonen, voorgoed of enkel om aan de koudste dagen te ontsnappen, of gewoon, een eigen plek waar je kan herbronnen en je kan verbergen voor de stress van het jachtige leven in België.

Wij zijn er voor u. In de rij die je dromen waarmaakt komen wij aansluiten om je helpen met het transport. Vervoer van huisraad en meubilair is onze specialiteit. Wij rijden op geregelde basis naar Spanje, in de buurt van Alicante, waar wij een magazijn hebben voor logistieke opslag en van waar wij de distributie organiseren naar heel Spanje en verder naar Portugal.

Speelt het idee om te verhuizen naar de zon door je hoofd? Spreek ons aan en wij geven graag meer informatie.

Frankrijk, Spanje, Portugal of Italië, wij brengen uw goederen veilig ter plaatse. Zonder onderbreking, want onze dienstverlening blijft ook tijdens de vakantie doorgaan. De administratie, planning en logistieke dienstverlening blijven bereikbaar.

Wij wensen jullie een fijne vakantie.