Nieuws

We zijn steeds onderweg ...

Verhuizen naar een eiland

Voor de kust van Barcelona liggen enkele prachtige eilanden. De eilandengroep van de Balearen staat bekend door het mondaine Ibiza, feesteiland bij uitstek. Het grootste en meest toeristische eiland Mallorca kennen we als een mooie, zonnige vakantiebestemming.  Menorca is kleiner, rustiger, met idyllische plekjes en een prachtige natuur en toch is het minder bekend bij het grote publiek. Insiders waarderen de rust van het eiland en naast op vakantie gaan is het hier prachtig wonen.

De havenstad Mahon is betoverend in het ochtendlicht.

Voor wie wil verhuizen naar een eiland… een grote geruststelling, wij komen tot bij u. Hebt u voldoende volume dan brengen wij uw goederen van deur tot deur. Kleinere volumes kunnen we groeperen in ons magazijn in het Belgische Diksmuide of in het Spaanse Callosa de Segura. De levering gebeurt dan op afspraak als er voldoende vracht is.

Vanuit Barcelona zijn er ferry’s naar de verschillende eilanden van de Balearen.
In een goede zeven uur vaar je van het vasteland tot bij de eilanden. Na Menorca gaat deze rit ook naar Ibiza.

Verhuizen naar de zon is ook een leuke ervaring  voor de chauffeurs. Je mag wel geen watervrees hebben en nauw parkeren hoort er ook bij.

 

Verhuizen naar de zon. Of het nu naar Frankrijk, Spanje, Portugal of Italië is, wij brengen uw goederen, veilig ter plaatse. Onze organisatie met professionele mensen en moderne middelen is specialist in verhuizen naar het zonnige zuiden. Wij rijden elke week naar Spanje en van daaruit gaat de distributie verder over het ganse Iberische schiereiland.