Nieuws

We zijn steeds onderweg ...

Vacature Front Office Assistant

Front office assistent voor onze logistieke site Diksmuide

Met een glimlach ontvang jij klanten, regel je een verhuring en zorg je ervoor dat alles op wieltjes loopt.

Taken

Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle bezoekers: klanten, dienstverleners en leveranciers.
Je staat iedereen persoonlijk of telefonisch vriendelijk en professioneel te woord en zorgt voor een correcte opvolging of doorverwijzing.

Je helpt bij het logistiek en technisch functioneren van de administratie.
Je anticipeert voor bestelling van kantoorartikelen, zorgt voor het correct functioneren van communicatie- en kantoorapparaten, zorgt ervoor dat alle nutsvoorzieningen functioneel zijn, kortom je zorgt dat alles in het kantoor optimaal functioneert.

Je zorgt voor een correcte verwerking van de identiteitsgegevens van de klanten.

Je houdt de agenda meubelbewaring bij en treft de nodige regelingen om de toegang tot de goederen vlot te laten verlopen. Occasioneel neem je goederen in ontvangst voor verzending.

Je volgt het verhuur op van het wagenpark “lichte vracht”, van verhuurcontract tot afrekening.

Je int de onmiddellijke betalingen van klanten en rapporteert hierover correct aan de boekhouding

Je takenpakket wordt aangevuld met algemene administratieve taken zoals o.a. reservaties voor hotels, vluchten, ferry’s, tolgelden e.d.

Profiel

Je beschikt bij voorkeur over een Bachelor diploma of je volgde een opleiding Kantooradministratie of je hebt relevante ervaring in een kantoorfunctie.

Je hebt een verzorgd voorkomen en dito taalgebruik. Je bent mondeling en schriftelijk vloeiend in het Nederlands en kan je minstens mondeling goed uitdrukken in het Frans en Engels. Meer taalkennis is een pluspunt.

Je hebt zin voor verantwoordelijkheid, kan autonoom werken en combineert teamspirit met een klantgerichte en behulpzame houding. Discretie is een evidentie voor jou.

Je beheerst minstens de gangbare MS Office toepassingen (Word, Excel en PowerPoint) en staat open voor meer digitale taken.

Kandidatuur

Ben jij het glimlachende gezicht dat wij zoeken? Stuur dan nu je CV naar anja@claudelingier.be of bel ons op 051/500684